Energisparing

Energisparing gir lavere strømregning

Du kan spare mye penger på å ha et godt isolert hus.

Hører du suset fra trekken hjemme? Dette er lyden av pengene som bokstavelig talt strømmer ut av bankkontoen din.

Du kan spare mye på å sørge for at boligen din er energieffektiv. Slikt er særlig viktig nå som strømprisen er veldig ustabil og når nye høyder hver dag.

Energisparing kan gjøres på flere måter, for eksempel ved å slå av elektriske apparater når de ikke er i bruk, bruke LED-pærer i stedet for vanlige lyspærer, bruke sparedusj for å redusere vannforbruket, eller unngå at dører og vinduer er åpne når varmen i rommet står på.

Isolering av boligen er effektiv energiparing

En av de beste metodene for energisparing i hjemmet ditt er å sørge for at det er godt isolert. Særlig er dette viktig om du har et eldre hus, som kanskje ikke er like godt isolert i utgangspunktet som en helt ny bolig. Med økte isolasjonsverdier i tak, vegger og gulv, reduserer du varmetapet i huset og bruker mindre strøm på oppvarming. Oppvarming er den soleklart største utgiftsposten på strømregningen, og dette er noe du vil merke når regninga først kommer.

Når du har et dårlig isolert hus vil varmen forsvinne gjennom vegger og tak, noe som gjør at du må bruke mer strøm til oppvarming enn det som egentlig er nødvendig.

Energisparing med blåseisolering

Isoenergi er spesialister på blåseisolering. Dette er en effektiv og rimelig måte å isolere huset ditt på, som er særlig godt tilpasset eldre hus og boliger. Metoden tar også kortere tid å utføre enn om du isolerer huset med isolasjon på rull eller plate. Som eksperter på blåseisolering gjennomfører vi arbeidet raskt og effektivt hjemme hos deg. Vi lokaliserer alle hulrom og gjennomfører jobben på kort tid.

Vi blåseisolerer både nybygg og gamle bygg. For etterisolering av eldre boliger er blåseisolering en sikker vinner. Kontakt oss gjerne i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud.

Isoenergi AS

Å ha et mer energieffektiv hus er i seg selv en stor gevinst både vinter og sommer. Her er noen andre måter du kan jobbe med energisparing i hjemmet på.

  • Senk temperaturen på varmtvannsberederen
  • Bruk kjøkkenutstyr med høy energieffektivitet, for eksempel induksjonskomfyr
  • Solcellepaneler både reduserer strømregninga og gir deg mulighet til å selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet
  • Bytt ut gamle vinduer og dører med nye, energieffektive modeller
  • Gå til innkjøp av varmepumpe. Sintef melder at kombinerte varmepumpe- og kjøleanlegg gir høyest energisparing i de aller fleste bygninger
  • Intelligente, strømbesparende enheter som termostater eller bevegelsessensorer kan gi deg et mer energieffektivt hjem.

Finn den beste veien til god energisparing for din bolig

Dette er bare noen av måtene å energieffektivisere boligen din på. Energisparing i boligen din kan gjøres på veldig mange måter, og det kan være lurt å vurdere en kombinasjon av flere løsninger for å få det 

Samtidig kan det være lurt å vurdere flere løsninger der du beregner hva som passer best for din situasjon. På den måten finner du den best mulige energieffektive løsningen som passer best for din bolig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer