Gulv

Etterisolering av gulv

Ved å etterisolere gulv, vil man stanse luftsirkulasjon, få et varmere gulv med bedre komfort og langt mindre energitap.

I boliger bygd frem til rundt 1960 er det ofte ingen isolasjon i gulvet, i beste fall ligger det leire, koks, flis e.l. Da er det ofte 8-10 cm hulrom opp mot gulvoverflaten. Med tiden vil det oppstå luftsirkulasjon/trekk i dette hulrommet, noe som fører til kalde gulv. Ved å blåseisolere dette hulrommet, vil man stanse luftsirkulasjon, og man vil få et varmere gulv med bedre komfort. I tillegg vil man spare energi på oppvarmingen da man får langt mindre energitap.

Ved blåseisolering borres hull enten fra oversiden/undersiden av gulvet, eller fra utsiden av huset. Vi får gode tilbakemeldinger etter å ha utført slike oppdrag.

Fordelen med blåseisolasjon er du slipper å rive opp gulvbord/himlinger. Vi får jobben unna raskt uten for mye støv. Med blåseisolasjon fjernes kaldras fra ytterkanter. Isolasjonen er også med på å dempe støy som er mellom etasjene. En varm og komfortabel bolig er med på å bedre inneklima i boligen din.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer